Dióhéjban arról, ki vagy mi volt (vagy lesz) az első

Ez az első

Ez az első

A Kisalföld első fehér rumja

2023. március 06. - Tokár Tamás Zalán

A Kisalföld első fehér rumját, a Réti szirént, 2022. november 15-én mutatta be Facebook-oldalán a tárnokréti Réti Pálinkaház. Nagy Szilárd, a Réti Pálinkaház főzőmestere és tulajdonosa elárulta, hogy sokan túl erősnek találták a pálinkát, ezért döntöttek úgy, hogy rumkészítésbe kezdenek. A rum többféleképpen fogyasztható, például koktélokkal keverve, a téli időszakban nagyon népszerű a rumpuncs, vagy a bombardino. A Réti szirén édes, csábító íze miatt kapta nevét, az ital lényegesen különbözik a barna színű változatától, melyet jóval hosszabb ideig, hordóban kell érlelni. A rumkedvelők a Réti szirént megvásárolhatják a Réti Pálinkaház weboldalán, az ital 500 milliliteres kiszerelésben kapható.

reti-sziren-600x800_v.jpg

A Kisalföld első fehér rumját, a Réti szirént, 2022. november 15-én mutatta be Facebook-oldalán a tárnokréti Réti Pálinkaház. (Kép innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazelso.blog.hu/api/trackback/id/tr8618063938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása