Dióhéjban arról, ki vagy mi volt (vagy lesz) az első

Ez az első

Ez az első

Afrika első víz alatti hotelszobája

2021. július 07. - Tokár Tamás Zalán

Afrika első víz alatti hotelszobáját 2013. novemberében nyitotta meg a Manta Resort, a kontinens keleti partjainál, a zanzibári Pemba szigeténél. A pihenni vágyók egy vízen lebegő háromszintes apartmanban szállhatnak meg éjszakánként 1840 dollárért. A felszínen van a tetőterasz, a nappali és a fürdőszoba. A hálószoba a víz alatt, 4 méter mélyen található, ahol a vendégek megcsodálhatják az Indiai-óceán gyönyörű élővilágát. Az ötlet Mikael Genberg, svéd művésztől származik, aki 2006-ban a Mälaren tó mélyén épített egy víz alatti hotelszobát, Svédországban.

pemba-zanzibar-underwater-manta-voyage-tanzanie.jpg

Afrika első víz alatti hotelszobáját 2013. novemberében nyitotta meg a Manta Resort, a kontinens keleti partjainál, a zanzibári Pemba szigeténél. (Kép innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazelso.blog.hu/api/trackback/id/tr3416612490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása